پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

ادعای اربیل: سلاحی از خاک ما به ایران فرستاده نشده است

ادعای اربیل: سلاحی از خاک ما به ایران فرستاده نشده است با وجود هشدارهای مکرر جمهوری اسلامی ایران مبنی بر لزوم پایان حضور تروریستها در خاک کردستان عراق سخنگوی اربیل مدعی شد که این کشور اجازه نخواهد داد اراضی آن، خطری برای امنیت کشورهای همسایه ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر  علیرغم تأکید چند باره جمهوری اسلامی ایران مبنی بر لزوم پایان بخشیدن به حضور گروههای تروریستی در خاک کردستان عراق، اربیل باز هم ادعاهایی در این باره مطرح کرد.

جوتیار عادل سخنگوی دولت کردستان عراق با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد: دولت کردستان، اجازه نخواهد داد که اراضی آن، خطری برای امنیت کشورهای همسایه ایجاد کند.

پایگاه خبری شفق نیوز به نقل از عادل گزارش داد، برخی از روزنامه‌های ایرانی به اظهارات جان بولتون که در حال حاضر هیچ منصبی در آمریکا ندارد، استناد می‌کنند، مبنی بر اینکه سلاحهای قاچاقی به ایران، از کردستان وارد می‌شود.

وی در عین حال ادعا کرد که کردستان عراق «این اتهامات را که برای چندمین بار تکرار شده است، رد می‌کند».

در همین ارتباط، منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه کشورمان تأکید کرد که بازداشت عناصری از اغتشاشگران، اطلاعات خوبی در اختیار ایران قرار داده است و دولت کردستان عراق باید پیام ایران را گرفته باشد.

متکی درباره تحرکات عناصر تروریستی در کردستان عراق گفت: اگر برخی گروه‌های تروریستی می‌خواهند در کردستان بمانند، نباید سلاح داشته باشند. نباید آموزش نظامی داشته باشند و باید متوقف شود. هیچ کشوری اردوگاه‌های نظامی را پشت مرزهای خود تحمل نمی‌کند.

وی ادامه داد: نکته مهم دور کردن هر گونه حضور مشکل‌زای این عناصر از مرزهای ایران است... برخی از مقرهای آنان در حملات اخیر نابود شد و اگر لازم باشد باز هم به مقرهای مشکل‌زای آنان حمله خواهد شد.

این دیپلمات ایرانی در پایان هشدار داد: بعد از گفت‌وگو با دولت عراق، بغداد از موضع ما کاملا مطلع است، و آنکس که باید پیام اول را بگیرد، دولت کردستان عراق است و باید به یاد بیاورد که ایران بر سر امنیت ملی خود اصلا مسامحه نمی‌کند. ما برای اثبات برادری خود با برادران در عراق از جمله برادران کُرد، ما سالها حضور اینها را تحمل کردیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار